Îndepartarea petelor cauzate de soare (Solar Genesis)

Îndepartarea petelor cauzate de soare (Solar Genesis)

Solar Genesis reprezintă o modalitate rapidă, sigură și confortabilă pentru a îndepărta petele maronii cauzate de soare sau de sarcină de pe față, piept, brațe și mâini, fără utilizarea gelurilor sau anestezicelor locale. Urmele lăsate de soare vor dispărea după unul sau două tratamente, lăsând pielea curată și tânără.

Diferența Solar Genesis

Confort. Am creat un sistem de lumină pulsată deosebit de eficient pentru tratarea pigmentului la un nivel de energie mult mai tolerabil pentru pacient. Nu este necesară utilizarea în prealabil a anestezicelor locale sau a gelului. Puteți obține rezultate superioare în doar una sau două ședințe. Procedura Solar Genesis reprezintă ultima generație în domeniul tratamentelor cu lumina intens pulsată.

Ce zone pot fi tratate?

Teoretic se poate trata fără riscuri orice parte a corpului care prezintă pete de la soare,sarcină, vârsta sau pistrui. Fata, pieptul, umerii și brațele sunt zonele cel mai frecvent tratate deoarece ele sunt cel mai frecvent expuse la soare. Răspund bine la tratament atât petele mici cât și zonele de piele cu mulți pistrui.

Cum acționează tratamentul?

Lumina vizibilă emisă de Solar Genesis este absorbită în mod selectiv de către petele pigmentate de pe piele. Efectul terapeutic este produs prin încălzirea și distrugerea celulelor pigmentare.

Ce simt în timpul tratamentului?

Când piesă de mână este plasată pe piele, veți simți o senzație răcoroasă și confortabilă. Când pulsul de lumină este emis, este posibil să simțiți pentru scurt timp o ușoară înțepătură.

Cât durează tratamentul?

Tratamentul propriu-zis durează doar câteva minute. Și, deoarece nu este nevoie să aplicați înainte gel sau anestezic local, durata totală a vizitei Dvs. este de cel mult o oră.

De câte tratamente am nevoie?

În mod normal, este suficient un tratament sau două pentru a observa rezultate spectaculoase. Tratamente suplimentare pot fi necesare în cazul petelor cu suprafața mare sau închise la culoare sau pentru zonele cu densitate mare de pete.

Ce se întâmplă după tratament?

Imediat după tratament, petele se vor închide la culoare. Puteți observa și o ușoară înroșire a pielii din vecinătate. În general, aceste simptome dispar în două ore. În cel mult trei săptămâni, petele se vor atenua sau vor dispărea. Medicul vă va oferi informații complete privind beneficiile și riscurile tratamentului.

Petele vor reapărea în timp?

Nu. Pot apărea alte pete noi, care pot fi îndepărtate la rândul lor prin aceeași procedură. Aveți grijă să vă protejați cu creme cu factor de protecție solară atunci când vă expuneți la soare pentru a evita apariția unor noi pete.

Pot trata orice tip de pete în acest fel?

Petele provocate de expunerea la soare pot fi tratate eficient cu Solar Genesis. Există însă și alte tipuri de leziuni pigmentare, ca de exemplu semne din naștere sau alunițele. Consultați medicul cu privire la tipul de pete care pot fi tratate cu Solar Genesis.

Când voi vedea rezultatele?

Majoritatea pacienților observă o îmbunătățire vizibilă a aspectului petelor tratate în decurs de două până la trei săptămâni de la tratament. În unele cazuri însă rezultatele vor fi observate după o lună sau mai mult.