fbpx

Ce este Peelingul Laser?

Este o îndepărtare(ablație) controlată a unor straturi superficiale ale epidermului, cu formarea unui tegument nou,lipsit de imperfecțiuni.

Ce afecțiuni pot fi tratate?

Procedeul se adresează corecției ridurilor fine, cicatricilor postacnee, cicatricilor postarsură, pori dilatați și petelor maronii.

Cum funcționează tratamentul?

Lungimea de undă de 2790 nm se absoarbe selectiv în apă intracelulară determinând vaporizarea unor straturi de celule superficiale. Concomitent în straturile mai profunde se acumulează căldura care duce la stimularea sintezei de colagen.

Ce imperfecțiuni ale pielii pot fi tratate?

Tratamentul se adresează petelor maronii, cicatricilor postacnee, porilor dilatați și ridurilor fine, precum și altor imperfecțiuni ale texturii pielii.

Perioada de recuperare?

Imediat după tratament zona este roșie, a doua zi începe să devină maronie. Această crustă maro se elimină în zilele următoare, într-o perioadă de 4 până la 6 zile. Pielea nou formată este mai fină și mai lipsită de imperfecțiuni.

Există durere?

Procedeul este dureros. Pentru a nu simți durere se folosește o cremă anestezică care se aplică pe zona tratată cu 30 de minute înainte sau se face o anestezie ușoară intravenoasă, practic pacientul doarme și nu simte nimic.

Îngrijire post-tratament?

Pe zona tratată se aplică de 4-5 ori pe zi un unguent recomandat de medic.