fbpx

Informarea corectă a pacienților noștri este o prioritate pentru întreg colectivul medical la clinicii Brol.

Odată cu stabilirea unei intervenții estetice, fiecare pacient este informat corect despre întreaga procedură și toate riscurile care pot apărea. Preferăm să fim transparenți în fiecare informație transmisă și să-i punem la dispoziție întreaga noastră experiență în domeniu, precum și, răspunsuri la toate întrebările apărute.

Fiecărui pacient îi este prezentat un acord, în care sunt listate toate efectele pozitive precum și complicațiile care pot apărea precum și o colecție fotografică care să ilustreze toate cele specificate mai sus.

Reușita unei operații, nu este în totalitate dependentă doar de intervenția propriu zisă. Tipul de cicatrizare a pielii, tipul de intervenție, aria afectată, factori ereditari etc. sunt doar câteva dintre elementele contribuabile la un rezultat armonios. Ne dorim pacienți informați și depunem toate eforturile pentru că atunci când clienții noștri decid să meargă înainte cu procedura aleasă, să fie avizați și informați în legătură cu intervenția ante și post operator.