Clinica Brol - Spațiu de tratament

Spațiu de tratament ultramodern

Spațiul dedicat tratării și îngrijirii pacienților noștri este unul privat, ultramodern, construit și dotat conform celor mai înalte standarde internaționale!

Brol Medical Center și-a început activitatea în anul 1996. Ne recomandă așadar, o experiență de 28 de ani în chirurgia estetică. Vă invităm să ne treceți pragul, vă oferim servicii de chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, consultații și tratamente dermatologice, precum și consultații de nutriție.

Pacienților noștri le punem la dispoziție 3 cabinete de consultație și tratament și 1 bloc operator ultramodern cu 2 săli de operații dotate conform standardelor internaționale. Saloanele cu 1 sau 2 paturi dispun de grup sanitar propriu, internet, televizor, telefon și aer condiționat. Fiecare pat are instalație de oxigen și sistem de aspirație propriu.

Prof. Dr. Bratu și întreaga echipă medicală are ca principala misiune să asigure tuturor pacienților rezultate excelente în condiții de confidențialitate și siguranță. Profesionalismul, cele peste 18.000 de intervenții și 28 de ani de experiență în mediul privat, recomandă Clinica Brol ca fiind alegerea perfectă pentru orice fel de intervenție estetică.

Vă așteptam la o consultație, este primul pas pentru a vă convinge de calitatea serviciilor noastre!