Epilare laser

Epilare cu ajutorul Laserului NdYAG Cutera Xeo

Acum, atât bărbații cât și femeile pot transforma părul nedorit de pe față și corp într-o amintire datorită Laserului NdYAG Cutera Xeo, fără ceară dureroasă, electroliza sau lame de râs!

Laserul Cutera Xeo oferă tehnologia secolului 21 pentru tratarea acestei probleme. Conceput pentru eliminarea permanentă a părului, Xeo poate trata eficient și sigur femei și bărbați cu orice tip de piele și ten, chiar și pacienți cu pielea bronzată.

Diferența Cuteră Xeo

Cutera Xeo folosește cea mai nouă tehnologie pentru îndepărtarea părului, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacienții bronzați. Designul său unic, lungimea de undă mai mare, precum și sistemul inovativ de răcire, asigură cele mai bune rezultate, în deplină siguranță, și cu caracter permanent.

Care sunt zonele care pot fi tratate cu Xeo?

Xeo poate îndepărta părul din toate zonele corpului, inclusiv de pe față, picioare, brațe, subraț și spate. Poate trata și zone sensibile precum pieptul, zona din jurul mameloanelor și zona înghinală.

Ce simțiți la tratamentul cu Xeo?

Piesă de mână Xeo – NdYAG răcește și netezește în timp ce aluneca pe piele. La emiterea pulsului de lumină unii pacienți simț o ușoară senzație de înțepătură. Nu este necesară anestezia locală sau administrarea de calmante; totuși, unii pacienți doresc aplicarea unui anestezic local la tratarea zonelor sensibile.

De câte tratamente este nevoie? Majoritatea zonelor necesită 3-6 tratamente. Totuși, numărul tratamentelor cu Xeo necesare pentru efecte optime și de durată depinde de mai mulți factori – grosimea firului de păr, zona tratată și ritmul de creștere a părului. Firele de păr nu cresc în același ritm; parcurg trei etape distincte: creștere, stagnare și eliminare. Tratamentul cu Xeo acționează prin distrugerea firelor de păr aflate în faza de creștere la momentul tratamentului. Deoarece firele de păr ajung în faza de creștere în momente diferite, vor fi necesare mai multe tratamente pentru a distruge toți foliculii piloși dintr-o anumită zonă.

Ce se întâmplă după tratament?

Imediat după tratamentul cu Xeo, zona tratată poate fi ușor inflamată și roșie. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplică imediat după tratament foliile calmante Natrăgel, care hidratează și decongestionează în paralel. La 3-7 zile după tratament veți observa că părul pare să crească din nou. De fapt, majoritatea acestor fire de păr nu cresc din nou, ci sunt eliminate ca rezultat al tratamentului. Între două sesiuni de tratament nu aveți voie să vă depilați cu ceară sau prin pensare, dar puteți să vă râdeți.

Există restricții în activitate după tratament?

După tratament vă puteți relua imediat activitatea normală. Poate apărea o ușoară înroșire a pielii. Se recomandă aplicarea cremelor de protecție solară pe zonele tratate care vor fi expuse la soare. În plus, medicul poate recomanda utilizarea unor produse speciale pentru îngrijirea pielii sau a unei creme cu o formulă special adaptată tipului dvs. de piele.

Care sunt posibilele efecte secundare?

Pacienții au manifestat puține efecte secundare, cele mai frecvente fiind o ușoară înroșire și inflamare a pielii, asemănătoare unei arsuri solare. Aceste efecte durează de obicei cel mult câteva ore și sunt atenuate folosind foliile calmante Natrăgel. Medicul dvs. vă va oferi informații complete despre avantajele și riscurile tratamentului.

Care este diferența între Xeo – laser NdYAG și alte metode de îndepărtare a părului?

Râsul, ceară și cremele depilatorii sunt metode cu rezultate temporare care trebuie repetate frecvent. Xeo oferă îndepărtarea definitivă a părului cu rezultate de durată.

Care este diferența între Xeo și electroliza?

Electroliza este un proces greoi, invaziv și dureros care constă în introducerea unui ac și emiterea unui impuls electric în fiecare folicul în parte. Electroliza necesită de cele mai multe ori ani de tratament la intervale regulate. Sistemul Xeo emite energie luminoasă către sute de foliculi simultan, și astfel tratează eficient în doar câteva secunde o întreaga zonă care ar necesita mai mult de o oră de electroliză.

De ce Xeo și nu alte sisteme laser pentru îndepătarea părului?

Xeo folosește ultima tehnologie laser în domeniul îndepărtării părului și astfel tratează rapid zone extinse fără limitările metodelor mai vechi. Lungimea de undă mai mare utilizată de Xeo permite tratarea sigură și eficientă a pacienților cu ten mai închis la culoare sau bronzați. Spre deosebire de ale sisteme, Xeo poate trata la fel de ușor și eficient atât părul fin de pe buza superioară a femeilor, cât și părul mai aspru de pe spatele bărbaților. Piesă de mână cu răcire integrată asigură confortul pacienților și minimalizează reacțiile adverse frecvent observate în cazul utilizării altor sisteme laser.