Întinderea pielii cu ajutorul noului Cutera Titan

Întinderea pielii cu ajutorul noului Cutera Titan

De ce avem laxitate cutanată (piele lăsată)?

De la o anumită vârstă raportul între sinteza de colagen și degradarea lui se modifică în favoarea degradării. Deci organismul nu mai sintetizează suficient de mult colagen, pielea devine laxa și are tendința de cădere.

Noul Cutera Titan – tehnologie unică în lume, vă oferă o alternativă naturală pentru întinerirea pielii. Folosind energia luminii pentru a stimula producția de colagen în profunzimea pielii, Titan întinde pielea de pe față, brațe, abdomen. Este soluția ideală pentru a vă îmbunătăți aspectul pielii, fără intervenții chirurgicale care presupun un timp de recuperare mai lung, sau injecții neplăcute.

Cum acționează Cutera Titan?

Titan folosește o lumină infraroșu, controlată, în deplină siguranță, pentru a încălzi dermul. Încălzirea produce contractarea imediată a colagenului din derm, conducând la întinderea pielii. În timpul procedurii, suprafața pielii (epidermul) este protejată în permanență prin fazele de răcire care alternează controlat cu încălzirea. Toate, cu aceeași piesă de mână Titan. După procedura, producția nouă de colagen provoacă în continuare întinderea pielii, îmbunătățind aspectul pielii laxe, a ridurilor sau a șanțurilor nazo-labiale, de exemplu.

Ce zone răspund cel mai bine la procedura Titan?

Au fost tratate cu succes multe zone ale corpului care prezentau piele lăsată. Pielea laxă de pe parte inferioară a fetei, gât și abdomen a răspuns deosebit de bine la tratament.

Ce persoane pot fi tratate?

Deoarece procedura folosită de Titan constă în încălzirea țesutului aflat sub suprafața pielii, pot fi tratați pacienții cu orice tip de piele. Posibili pacienți sunt bărbați și femei având orice vârstă și tip de piele. Medicul Dvs. vă poate sfătui dacă tratamentul cu Titan vi se potrivește.

De câte tratamente este nevoie?

Un singur tratament a produs rezultate deosebit de bune la unii pacienți. Medicul Dvs. vă va recomanda numărul și frecvența tratamentelor pentru a obține rezultate optime.

Care sunt efectele tratamentului?

Există efecte secundare?

Imediat după tratament puteți observa o ușoară înroșire și inflamare a pielii în zonă tratată. Ambele efecte vor dispărea în câteva minute.

Când voi observa rezultatele?

În cazul unor pacienți, rezultatele au fost observate imediat. Totuși, pentru cei mai mulți pacienți, rezultatele vor deveni vizibile pe parcursul următoarelor trei până la șase luni, timp în care se formează un strat nou de colagen și pielea se întinde.

Ce simt în timpul tratamentului?

La fiecare puls Titan, veți simți o scurtă senzație de căldură. Toți pacienții se simt confortabil fără nici un fel de anestezie.

Perioada de recuperare?

Este un tratament neinvaziv, nu lasă urme, pacientul nu este scos din circuitul socio-profesional, se poate face în orice anotimp.