Mastectomia profilactică – fotografii înainte/după operație

Mastectomia profilactică – fotografii înainte/după operație

Pacienta de 49 ani cu multiple interventii in antecedente pentru fibroadenom. Se practica mastectomie subcutanata profilactica pe incizii inframamare si reconstructie imediata cu proteze Mentor 300CC subpectoral.

Detalii caz clinic

Pacienta de 38 de ani cu mastoza fibrochistica si cu mutatii BRCA-1 si BRCA-2. Se practica mastectomie subcutanata profilactica pe incizii inframamare si reconstructie imediata cu proteze Mentor rotunde 350CC subpectoral.

Detalii caz clinic

Pacienta de 48 de ani cu istoric familial de cancer de san si cu multiple formatiuni tumorale. Se practica mastectomie subcutanata cu reconstructie prin proteze mamare Mentor rotunde 350 CC subpectoral.

Detalii caz clinic

Pacienta 43 de ani cu multiple formatiuni nodulare si multiple interventii pentru excizarea lor. Se practica mastectomie subcutanata cu reconstructie prin proteze mamare Mentor rotunde 375 CC subpectoral.

Detalii caz clinic

Pacienta 40 de ani cu istoric personal de mastoza fibrochistica bilateral. Mastectomie subcutanata profilactica pe incizii de mamopexie si reconstructie imediata cu proteze mamare Mentor rotunde 300 CC subpectoral.

Detalii caz clinic

Pacienta de 39 de ani, cu mastoza fibrochistica, istoric familial de cancer de san si BRCA-1 si BRCA-2 pozitiv pentru mutatii genetice. Mastectomie subcutanata profilactica pe incizii de mamopexie si reconstructie imediata cu proteze mamare Mentor rotunde 325 CC subpectoral.

Detalii caz clinic