Liftingul facial

Liftingul facial – prezentare

Chirurgia feței

Liftingul facial

Trecerea anilor poate lăsa semne ale îmbătrânirii pe față, care nu doar că influențează aspectul fizic, ci și modul în care ne simțim în legătura cu noi înșine.  

Liftingul facial reprezintă nu doar o tehnică de a reda pielii tinerețea, ci și o oportunitate de a reînvia încrederea interioară. Este singura procedură prin care putem să îndepărtăm excesului de piele și de grăsime, dar și să repoziționam structurile feței, de la cele de suprafață, până la cele profunde, precum musculatura.

Durata intervenției: 3 ore

Preț: 6000 - 7000 eur; lifting facial profund: 8000 - 10.000 eur

Chiar dacă procedura nu poate opri procesul natural de îmbătrânire, ea estompează enorm efectele acestuia, permițând fiecărei persoane să se simtă din nou în armonie cu sine însăși.

Știm că alegerea operației de lifting facial nu înseamnă doar o schimbare estetică, ci și o schimbare a stării interioare. Chiar dacă pielea va continua să își modifice aspectul cu trecerea anilor, efectele operației de lifting facial sunt de durată, fiind o intervenție care păstrează o înfățișare fermă și tonifiată pe termen lung.

Fotografii înainte/după

Prezentare de caz

Întrebări

Vârsta ideală este extrem de variabilă de la o persoană la alta. În funcție de profesia exercitată sau de alți factori, liftingul poate fi justificat și la vârsta de 35 de ani, sau la fel de bine și la vârste de peste 70 de ani, deci între limitele vârstei ideale se situează un interval de patruzeci de ani.
Rezultatele vor fi mult mai spectaculoase când operația se efectuează mai târziu, dar grație chirurgiei estetice este corect să se păstreze un aspect tânăr mai mult timp, decât să se aștepte instalarea semnelor produse de vârstă.

NU. Liftingul nu modifică forma gurii, nu afectează conturul mandibulei, nici al urechilor și nici al ochilor, deoarece liftingul nu urmărește tracțiunea pielii, ci pe cea a mușchilor faciali din profunzime.

Nu se poate garanta o anumită perioadă de timp, deoarece beneficiul operației nu depinde numai de operația în sine, ci și de alți factori care produc îmbătrânirea (ereditatea, modul și igiena de viață, alte afecțiuni etc). Procesul de îmbătrânire care continuă poate fi întârziat prin corecții aplicate pe diferite zone folosind chiar aceleași cicatrici. În afara unei creșteri în greutate sau a unei slăbiri importante, rezultatul obținut este stabil pe parcursul multor ani.