Ridicarea sânilor​

Lifting mamar – ridicarea sânilor (mastopexie) – prezentare

Chirurgia sânului

Ridicarea sânilor

Efectele naturale ale vârstei, cât și diverși factori externi, precum schimbările hormonale sau stilul de viață, pot influența în mod semnificativ aspectul și tonusul sânilor. Astfel, în timp, acești factori pot contribui la pierderea elasticității pielii și la modificarea formei sânilor.

Durata intervenției: 2 - 3 ore

Preț: 4500 - 5000 eur

Intervenția de lifting mamar, cunoscută și sub numele de mastopexie, reprezintă o soluție ideală pentru orice femeie care își dorește să își redefinească și să își revitalizeze aspectul sânilor. Mai mult decât o schimbare estetică, această intervenție este o alegere spre redobândirea încrederii și o amplificare a sentimentului de feminitate.

Fiecare caz e diferit, iar precizia și expertiza noastră ne permit să abordăm fiecare situație în mod personalizat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Fotografii înainte/după

Fotografii înainte/după

Prezentare de caz

Întrebări

Nici un chirurg nu poate promite un rezultat stabil în timp. Dacă modificările hormonale au dus la modificări ale glandei în sarcinile anterioare, atunci evoluția poate să se repete după o nouă sarcină.

Dacă volumul glandei după mamopexie este diminuat, atunci variațiile de volum suferite de glanda mamară în cursul următoarei sarcini vor fi mai mici. În plus, o nouă corecție de ridicare a sânului nu necesită cicatrici suplimentare, urmând a se face pe același traiect.

Da. Nu sunt întrerupte conexiunile dintre mamelon și glanda mamară iar țesutul glandular restant este suficient pentru secreția lactată. Aceasta este influențată doar hormonal, după naștere.

După 6 luni involuția glandulară este terminată, astfel că se poate face o intervenție de ridicare de sâni.