Cura ginecomastiei

Cura ginecomastiei – prezentare

Alte intervenții

Cura ginecomastiei

Aspectul sânilor dezvoltați nu este ceva cu care bărbații își doresc să se confrunte, însă este o realitate care afectează un procent destul de mare din populație. O astfel de afecțiune poate influența profund încrederea unei persoane în sine, ducând adesea la o percepție distorsionată asupra propriei imagini. 

Durata intervenției: 2 - 3 ore

Preț: 2000 - 2800 eur

Ginecomastia descrie extinderea anormală a țesutului mamar la bărbați, putând afecta fie un singur sân, fie pe amândoi. Gradul de manifestare poate oscila de la subtil la pronunțat. Deși apare frecvent în timpul pubertății, se estimează că afectează 25-30% din bărbații adulți. Cea mai frecventă cauză a ginecomastiei este creșterea nivelului hormonilor estrogeni și scăderea celor androgeni. Alte cauze pot fi consumul de medicamente, alcool, droguri, sau chiar obezitatea.

Cura ginecomastiei reprezintă o soluție ideală pentru bărbații care își doresc o schimbare semnificativă în aspectul lor fizic. Rezultatele îmbunătățesc nu doar estetica, ci și confortul și calitatea vieții pacienților.

Fotografii înainte/după

Prezentare de caz