fbpx

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am achiziționat un laser Sciton. Cel mai cunoscut, cel mai tare aparat pentru lipoaspirație, lipoaspirație cu laser. Ne doream de mult să facem acest lucru. Am reușit în sfârșit și am început să facem această procedură. Avantajele acestei proceduri sunt destul de multe față de aspirația clasică pe care o făceam până acuma. Practic, se intră cu o sondă laser care topește grăsimea pe urmă se extrage clasic se extrage această grăsimea, se scoate cu aspirator clasic. După care se introduce altă sondă care resetează molecula de colagen din dermul profund.

Și practic se produce și o contracție a pielii. Se reduce foarte mult dimensiunea epidermului și dermului de deasupra zonei unde am făcut lipoaspirația. Deci de multe ori nu mai e nevoie de abdominoplastie. Bineînțeles dacă nu este un surplus foarte mare de tegument. Indicații foarte multe sunt pentru regiunea abdominală, pentru grăsimea de la nivelul submentonieră. Rezultate chiar foarte bune pentru pentru această zonă. Practic noi făceam, dacă eram supus mare de piele, trebuia să facem și un lifting cervical.

Acuma se poate rezolva teoretic numai cu lipoaspirația asta cu laser. Este un risc prin efect termic să lezezi tegumentul să apară mici necroze tegumentare. Dar aparatul este foarte deștept și ne arată tot timpul ce temperatură a atins la nivelul sondei și trebuie să fim tot timpul sub 45-46 de grade. Ținând cont că temperatura peste 45 de grade devine lezantă pentru țesuturile vii. Ne bucurăm foarte mult că avem acest aparat, care este o bijuterie, efectiv o bijuterie.