Prof. dr. Bratu Tiberiu

Prof. Dr. Bratu Tiberiu

Cu o experiență de peste 28 de ani în domeniul chirurgiei plastice dar si ca Președinte al Sociețății Românde de Chirurgie Estetică, Profesorul Doctor Tiberiu Bratu este recunoscut nu doar pentru rezultatele excepționale obținute în cele peste 30.000 de intervenții realizate, ci și pentru modul empatic în care tratează fiecare pacient.

Fondator al Centrului Brol Medical, Profesorul Doctor Tiberiu Bratu s-a concentrat de-a lungul carierei atât pe partea de invoare a procedurilor din chirurgia plastică, cât și pe mentorarea generațiilor viitoare de medici plasticieni. Rezultatele obținute i-au adus recunoaștere la nivel național, dar și internațional, ceea ce demonstrează aprecierile față de munca sa.

Activitate profesională

1987 – 1996: Șef al Clinicii de Chirurgie Plastică și Reparatorie UMF Timișoara (clinica acreditată de Bordul European de Chirurgie Plastică), perioadă în care a efectuat peste 20.000 intervenții chirurgicale, unele în premieră națională:

1996: A înființat clinica privată Brol Medical Center

Activitate științifică

Activitatea științifică s-a concretizat în elaborarea a 10 cărți, 50 de lucrări publicate în extenso în reviste de specialitate, 70 de lucrări publicate în volume de rezumate și peste 300 de lucrări comunicate la diverse congrese.

Stagii de perfecționare