Clinica ultramoderna

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 20 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.

Mai mult

Experienta

Operatia va fi efectuata de un colectiv foarte competent si bine sudat in cei 20 ani de activitate in mediul privat, sub conducerea Prof. dr. Tiberiu Bratu.

Mai mult

Siguranta

Serviciu de anestezie, precum si garzile de anestezie, sunt asigurate de medici primari si specialisti, cu o vasta experienta.

Mai mult

Preturi competitive

Preturile noastre sunt similare cu cele practicate in Romania, cu mult mai mici decat cele practicate in tarile vest Europene.

Mai mult

Informare corecta

Acordam o deosebita atentie comunicarii cu pacientii, informarii acestora asupra tuturor aspectelor ce tin de interventie.

Mai mult

Abordare multidisciplinara

Toate pacientele care isi fac operatii la nivelul sanilor, sunt examinate imagistic si este obligatoriu si un consult preoperator realizat de un medic chirurg oncolog.

Mai mult

Calitate

Am invatat din experienta, ca folosind pentru interventiile chirurgicale materiale mai ieftine, automat costurile finale sunt mai mari din cauza complicatiilor mai frecvente.

Mai mult

Confidentialitate

Pentru noi, este foarte important sa respectam intimitatea si confidentialitatea dumneavoastra.

Mai mult

Fotografii

Fotografii din cadrul clinicii Brol.

Mai mult

Date de contact

Date de contact clinica Brol.

Mai mult

Despre Timisoara

O scurta prezentare a orasului Timisoara.

Mai mult